Skip to main content

Gepersonaliseerde kerstpakketten in 2022!

Een heerlijk kerstpakket met hoogwaardige delicatesse en gepersonaliseerde items!

Wij personaliseren verschillende items in uw kerstpakket met uw logo of persoonlijke tekst. Dit jaar geeft u een uniek en tot in de puntjes verzorgd pakket!

.

Laat hieronder uw gegevens achter, we nemen vrijblijvend contact met u op voor de mogelijkheden

  Dit keer hebben we een plank voor een relatie besteld, Hele snelle service en een mooi eindresultaat. Tom is vriendelijk en denkt altijd mee. We hebben er al vaker relatiegeschenken laten maken, super mooie spullen!

  Maarten van OverbeekBoomkwekerij

  Dit keer hebben we een plank voor een relatie besteld, Hele snelle service en een mooi eindresultaat. Tom is vriendelijk en denkt altijd mee. We hebben er al vaker relatiegeschenken laten maken, super mooie spullen!

  Maarten van overbeekBoomkwekerij

  Praktische info

  Houdbaarheid
  In samenwerking met onze leveranciers zorgen we ervoor dat de producten een ruime houdbaarheidsdatum hebben tot minimaal 2 maanden na aankoop.

  Leverbelofte
  Na ontvangst van uw order en akkoord op de proefdruk bedraagt de levertijd minimaal 6 weken.

  Verpakking
  Al onze kerstpakketten worden in een stevige doos geleverd. De inhoud van het pakket ligt op een bedje van houtwol. De dozen zijn gemakkelijk te stapelen en te vervoeren.

  Transport
  Prijzen zijn exclusief transport. Levering is mogelijk in overleg. Afhankelijk van de afstand en het volume brengen we hier kosten voor in rekening.

  Gepersonaliseerde items
  In elk pakket zitten verschillende items die we kunnen voorzien van uw logo of tekst. Nadat u heeft besteld nemen we hier contact over op!

  IK WIL GRAAG BESTELLEN!
  HOE DOE IK DAT?

  1. Bestelling

  Nadat u een keuze heeft gemaakt voor een pakket, kunt u deze gemakkelijk via onze webshop bestellen. Selecteer de gewenste oplage en voeg deze toe in de winkelwagen. Na afronding van het bestelproces nemen wij binnen één werkdag contact met u op voor een soepel verloop van uw order.

  2. Proefdruk

  Onze kerstpakketten worden uniek voor u op maat gepersonaliseerd. Uw logo of persoonlijke tekst lasergraveren we op verschillende items in het kerstpakket. Aan de hand van uw input leveren we een proefdruk aan ter goedkeuring.

  3. Productie

  Na een akkoord op de proefdruk gaan we uw order in behandeling nemen. De te personaliseren items worden geproduceerd met uw logo en/of tekst. De gepersonaliseerde items worden samen met de delicatesse verpakt in een stevige doos.

  4. Ophaling of levering

  Uw order staat na 6 weken gereed om op te halen. Het is ook mogelijk om tegen betaling de kerstpakketten bij u te laten bezorgen. Dit gaat uiteraard in overleg. Onze transporteur komt op een afgesproken tijd en locatie bij u leveren.

  Heeft u voordat u bestelt liever even contact? Dat kan uiteraard!
  Bel, mail of WhatsApp! We helpen u graag met vragen en/of onduidelijkheden.