OVER MIJ

 

Ik kwam toevallig in aanraking met lasertechniek tijdens mijn opleiding op Avans hogeschool in Den Bosch. Daar maakte ik gebruik van een soort gelijke machines als die ik nu zelf heb. Ik merkte dat ik met deze machines een ontwerp, snel en uiterst precies gerealiseerd kon krijgen. Tegelijkertijd groeide bij mij al een tijd de interesse om als zelfstandig ondernemer creatieve producten op de markt te gaan brengen, dit resulteerde in de start van Laser Oirschot.

Met Laser Oirschot personaliseer ik producten en materialen. De kracht zit hem in het onderscheidend vermogen dat je door het laseren toevoegt. Elk ontwerp en elke opdracht is anders omdat iedere klant een eigen ontwerp of toepassing nodig heeft. Dit maakt het werk leuk en uitdagend. Met mijn ervaring als ontwerper help ik mijn klanten mee bij het ontwerpproces, op deze manier komen we samen altijd tot mooi en passend eindresultaat!

 

Tom van de Looy

Tom van de Looy

ALTIJD EEN

UNIEK EINDRESULTAAT

 

Elke ontwerp is anders. Of u nu een gelaserde tapasplank als cadeau geeft of gelaserde barkrukken voor uw onderneming koopt. Door het laseren van een ontwerp op een bestaand product wordt een uniek eindresultaat gecreëerd. Het ontwerp is sterk afhankelijk van het doel dat u voor ogen heeft. Zo kunt u zich voorstellen dat het vergroten van uw naamsbekendheid vraagt om een ander ontwerp dan gepersonaliseerd cadeau-artikel. Daarom vind ik het belangrijk dat het ontwerp klopt bij het doel dat u heeft. Ik help u graag bij het maken van uniek en passend ontwerp!

IN OPLAGE PRODUCEREN!

 

Voor verschillende partijen produceren we onze producten in oplage. Veelal produceren we tapasplanken, barkrukken, bewegwijzering, POS-materiaal en logoborden. Neem voor alle mogelijkheden aub contact met mij op, dan kijken we samen wat de mogelijkheden zijn.

TOELEVERING OP TIJD OP MAAT!

 

Omdat er voldoende productiecapaciteit is, leveren we ook op maat toe. Dit doen we ondertussen voor een aantal sign en reclame bedrijven. Ik vind dat een toeleverancier voornamelijk moet zorgen dat het (deel)product op tijd en zoals afgesproken geleverd wordt. Hier streef ik dan ook naar. Door op tijd en volgens afspraak te leveren nemen we een deel van de verantwoordelijkheid over en kun u als eindproducent zonder stress en zorgen plannen.